Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri net daire vadiı 150 metrekare’den okkalı ve yekten fazla gömlekı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten ziyade olan tüm dokumalaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın mevla olduğu meydan ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan bünyelabilmekle yangın kapısı yan yana henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek nedeni ülke yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle konuin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page